2019. aug 15.

Programok a hosszú hétvégére Szegeden

írta: Puskás Bettina
Programok a hosszú hétvégére Szegeden

Vannak, akik hetekkel, hónapokkal előre megtervezik a hosszú hétvégéket is, de olyanok is akadnak, akik csak az utolsó pillanatban eszmélnek fel, hogy hoppá, valahova menni kellene! Most azoknak hoztam egy kis segítséget, akik az utóbbi csoportba tartoznak és egy kis ihletre, inspirációra vágynak, mit is kellene csinálni az elkövetkezendő 4 napos hétvégén. Előny, ha Szeged közelében laksz, vagy könnyen el tudsz jutni ide, ugyanis most szegedi programokat mutatok!

65473410_861916954171435_4336040673385179381_n.jpg

 

Lássuk csak, mik az aktuális programok, amiken részt vehetünk a hosszú hétvége alatt Szegeden!

1. RakpartFeszt - Kézműves Sörünnep 5.0

2019 augusztus 16 és 20-a között kerül megrendezésre a RakpartFeszt Szegeden, aminek köszönhetően több koncerten is részt vehetsz. Különleges, egyedi sörökkel vár titeket Szeged, egyetek, igyatok, élvezzétek a tűzijátékot és pihenjetek kicsit!

2. Garden Bistro Borfesztivál

Még egy kis gasztronómia. A Garden Bisztó Borfesztivált tart augusztus 16-20. között, így ha szeretnétek minden nap más-más zenei stílust megismerni, enni egy jót és nem mellesleg minőségi és kiváló borokat kóstolni, akkor ezt a programot se hagyjátok ki!

3. Tandem- és ejtőernyős ugrás Szegeden

Ha egy kis izgalomra vágysz és felpörgetnéd magad a hosszú hétvégén a monoton hétköznapok után, akkor ezeket az ugrásokat neked találták ki! Szállj magasba, majd ugorj! Egy kis adrenalinlöket mindig jól jön! Egészen biztos, hogy tandem- és ejtőernyős ugrás után is más embernek fogod magad érezni.

4. FÁBRY Sándor - Szegedi Showder 08.19. Vedres Sörkert

Ha pedig humorra, nevetésre, töménytelen mennyiségű szórakozásra vágytok, akkor Fábry Sándor eseményén a helyetek! Showder klub Szegeden is! A Vedres Sörkertben ezen a napon érkezési sorrendben engedik be a vendégeket, asztalfoglalási lehetőség nincs, így ha egy asztal mellett szeretnétek elfogyasztani az italt a show mellé, akkor érkezzetek időben!

Ti részt vennétek bármelyik eseményen? Ha igen, melyiken? Írjátok meg kommentben!

 

 

 

Ha szeretnél még olvasni tőlem:

Női kémek az I. világháború alatt? Igen!

Tényleg nem szeretnének gyereket és házat a mai fiatalok?

Így mondj nemet egy feladatra!

Elérhetőségek:

E-mail: bettipuskas.blog@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/bettiszerint/

Instagram: https://www.instagram.com/puskas.bettina/

Pinterest: https://hu.pinterest.com/pusbetaa/

Moly: https://moly.hu/tagok/puskas_bettina

Tartalom:

Képek: Saját, felhasználása engedélyhez kötött

Szólj hozzá

programok utazás programajánló szeged suncity