2017. már 30.

Rólam

írta: Puskás Bettina
Rólam

Puskás Bettina vagyok, egy 23 éves lány, nő, mindenki döntse el maga, milyen skatulyába húzna bele. Habár még ilyen fiatal vagyok, nagyon sok területen kipróbálhattam már magam akár tanulmányok, akár munkák terén és sikerült rájönnöm, hogy mi is az a cél, amiért megéri dolgozni. 

Alapvetően a marketing, média, közösségi média területén szeretnék majd elhelyezkedni, tevékenykedni. Ehhez alapvetően jó kezdetnek tartom a blogot. Szélesíti a látóköröm, folyamatos alkotásra ösztönöz, megtornáztatja a kreativitásom megfáradt ízületeit.

Mivel még elég fiatal a blog, lényegében még keresem magam, keresem az utamat, hogy mi is lesz az a terület, amin tevékenykedni fogok a jövőben. Ez lassan, de biztosan kezd kialakulni. Ami biztos, hogy témák tekintetében marad az utazás, tanulás, valamint szeretném kiterjeszteni még a munkavállalás, munkakeresés területére, hiszen ez a téma is nap, mint nap emberek százait foglalkoztatja.

Ha érdekel, merre vagyok, mit csinálok, kövess instagramon vagy csatlakozz a facebook csoportomhoz. Próbálom a heti 2 bejegyzést hozni, de ha valamiért eltűnnék egy időre, azért lehet, mert a blog mellett csinálom az egyetemet, valamint dolgozok is. :)

Ha bármi kérésed, kérdésed lenne, keress akár komment formájában, akár facebook-on vagy e-mail-ben!

Marketing célú vagy együttműködési megkereséseket a bettipuskas.blog@gmail.com e-mail címen fogadom.

Ha szeretnél még olvasni tőlem

10 különleges sziget a nagyvilágból

24 természeti szépség Magyarországon

Egyetem. Menni vagy nem menni?

 

Elérhetőségek:

E-mail: bettipuskas.blog@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/bettiszerint/

Instagram: https://www.instagram.com/puskas.bettina/

Pinterest: https://hu.pinterest.com/pusbetaa/

Szólj hozzá

Rólam